RSS

lawatan sambil belajar ke Muzium Kesenian Islam

Salam
(>_<)v
...

...rasanya sudah lama tidak menulis diruangan blog ini...
...dah jadi macam apa je blog ku nan satu ini...
>>HuHuHu<<
...

...1st of all alhamdulillah aku dah abis belajar di taman ilmu dan budi...
...thanks to Allah, Parents, Family, Friends and Teachers...
(tetibe tertukar ke english plak ayat aku ni)
...
...sekarang dah kerja sendiri...
...business macam2...
...rase macam aku ade promote dalam blog ni...
...tapi mane ntah posnya xrajin pulak nak mencarinya...
>>HaHaHa<<
...
 
...wokeh...
...sebelum aku melalut menyimpang lagi jauh baik back to the topic...
...beberapa minggu lepas aku berpeluang ke Muzium Kesenian Islam...
...dah lama nak pergi sebenarnya tapi tak berkesempatan...
...dapat tiket student price pulak tu...
...sebab aku pun still student kalau nak kire sebab majlis konvo belum lagi...
>>HeHeHe<<
...
 
...let the picture tell the story will ya...
(>_<)v
 
"time jalan2 kat area ni terjumpa dengan naskah al-quran yang paling halus
tapi gambarnya lupa pulak nak di snap"







 "replika-replika masjid n bangunan di atas sangat menarik n sgt detail. budak-budak
KAED kalau pergi sini confirm tercabar beb skill membina module project korang"






 "peralatan untuk berjuang pada masa dahulu, hebat beb, rupanya betul ade
senapang gajah sebesar apa yang ditunjukkan dalam filem Ali Baba. gaban besar"


...itu sahaja gambar yang ada dalam fon...
...yang lain dalam memory ingatan...
(Ahaks!)
...best weh g sane...
...banyak benda yang korang boleh dapat...
...lagi-lagi yang minat to know about history...
...how great Islam and the significant that Islam bring to civilization...
(ahh, bercampur aduk sudah ayat bahasa aku ni)
>>HuaHuaHua<<
... 

...setakat ni la dulu penulisanku...
...ada suprise event menanti untuk aku coretkan...
...lek luuuuu...
(>_<)v
...


...till then...
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment