RSS

Sepi tanpa kata~

...salam...
(>_<)v
...

...lama sangat sudah rasanya tak menconteng papan blog ni...
...sempat conteng dinding muka buku jela skarang ni...
>>HuHuHu<<
...

...kehidupan masih lagi bergelar pelajar...
...yg menempuh semester akhir pengajian...
...Alhamdulillah...
...akhirnya sampai juga ke penghujung kayuhanku ini...
...

...sambil-sambil memikirkan apa pulak perancangan tuk masa depan...
...terbuka la pulak hati ni ingin mencuba-cuba...
...sesuatu yg real-life situasi...
...ape lagi kalau bukan dengan berniaga...
>>HeHeHe<<
...

...sekarang ni tengah buat 2,3 jugak jenis perniagaan...
...pertama...

...DODOL...
...kalau korang berminat or memang peminat dodol...
...sila lah KLIK untuk mendapatkan info lanjut...
...makan la sampai puas janji bersederhana...
>>HoHoHo<<
...

...kedua...

...sila KLIK juga jika anda ingin memilikinya...
...set original siap warranty dgn harga berpatutan...
(agak murah dari harga pasaran/kedai)
>>HeHeHe<<
...

...kesibukan menguruskan dua hal dengan study lagi membataskan masa tuk berblog...
...curi-curi masa je...
...gile xbaik mencuri...
>>HaHaHa<<
...

...tapi tetiba rasa macam nak exercise jari macam dulu...
...byk sgt story dan memory yang terlepas untuk direkodkan...
...maklumla...
...hidup ini tidak bisa lari dari pelbagai cerita suka duka...
...cuma kite harus bersabar bila ditimpa ujian...
...dan bersyukur bila dikurniakan nikmat...
....rebut 5 perkara sebelum 5 perkara...
>>HuHuHu<<
...

...sampai disini saje rasenye untuk post kali ni...
...harap2 berjumpa lagi kita di lain hari...
...dengan pelbagai lagi kisah dan cerita...
...suka duka manusia...
...yang hidup dipentas dunia...
~Ahaks!~
...


...till then...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment