RSS

Eat Out

...salam...
(>_<)v
...

...bila sabtu melanda...
...bila assignment, presentation, test belum lagi menonjolkan diri...
..mesti blurr tak tahu nak buat apa...
MySpace
...at last ambil keputusan untuk keluar jalan-jalan...
...sambil melihat perubahan kota raya metropolitan setelah ditinggalkan lebih kurang 5bulan...
>>HuHuHu<<
...

...mood raye masih ada lagi ke...
...entahlah...
...bagi aku macam sudah suam-suam kuku je gayanya...
...cuma masih banyak openhouse dan majlis kahwin...
(berangan nak ambil kursus kawin time study, murah sikit katanya)
>>HeHeHe<<
...

...jalan punya jalan berjumpa dengan restoran yang agak menarik...
...JM Bariyani House Prima Sri Gombak...
...nama diberi...
...location  sri gombak...
...area kedai-kedai baru yang terdapat 1001 jenis perniagaan yang ada...
...memang banyak choice lain kalau briyani bukan yang dicari...
(gaya dah macam tourist guide)
...

...ini lah interior design restoran tempat aku melantak lunch...
...speciality in briyani...
...memang terbaik kualiti makanan dia...
...kalau korang perasan dekat sudut atas kiri tu ade huruf 'A'...
...itu maknanya kualiti kebersihan restoran ni gred A...
...harga pun berpatutan...
...so just seat back n relax to enjoy your food...
...no worries at all...
...HALAL...
MySpace
...ada siapa-siapa yang cari kerja part-time?...
...restoran ni pun tengah nak pakai orang...
...boleh la korang cuba apply manalah tahu approved...
>>HuHuHu<<
...

...TAMAT...
...dah tu je yang aku nak up...
...khas untuk promote restoran yang owner-nya Islam yang berkualiti...
...business is business...
>>HoHoHo<<
...

 
...till then...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 responsiveness:

Not so Randy said...

update r bro. ni cite lame yg makan tak ajak tu.

ZaHiN said...

hahaha~ demmm!!! :-P

Post a Comment