RSS

Cuti Dah Habis Bro!

...salam...
(>_<)v
...

...akhirnya...
...cuti yang dirasakan macam lama sudah berakhir...
...kembali la aku ke alam study...
...insyAllah untuk semester yang akhir...
(naik pangkat dari junior ke abg long)
>>HarHarHar<<
MySpace
...

...bila direnung kembali...
...cuti kali ni la paling lama...
...dari akhir april hingga awal september...
...jangan ditanya la apa yang student buat ketika cuti...
...lagi-lagi cuti yang sangattttt panjang...
~Heaven On Earth der~
MySpace
>>HurHurHur<<
...

...lepas ni student life begin...
...mula la busy dengan assignments, classes, tutorials, events, programs... 
~terbaiklah!~
...perkara yang paling dirasai time cuti-cuti ni bagi seorang student mestilah poketnya...
...kering sampai dah nak ke tahap kemarau...
...mana tidaknya, elaun study mana nak masuk time cuti...
...nasib tempat tinggal n makanan free of charge...
...kalau tidak makan angin saje ler kite...
MySpace
>>HorHorHor<<
...

...tapi yang paling best...
...tahun ni dapat beraya sakan sebab takde assigment, test, exam n etc...
...maklumlah...
...in the middle of cuti panjang kot...
...takde keje ke pe pergi ingat semua benda-benda tu...
...raya sakanlah gamaknya...
MySpace
>>HurHurHur<<
...

...last but not least...
...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA...
...MAAF ZAHIR&BATIN...
(raya kan sebulan. apedehal wish selagi masih berada dalam bulan syawal)
~isk isk isk~
... 

...



...till then...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment