RSS

Eat Out

...salam...
(>_<)v
...

...bila sabtu melanda...
...bila assignment, presentation, test belum lagi menonjolkan diri...
..mesti blurr tak tahu nak buat apa...
MySpace
...at last ambil keputusan untuk keluar jalan-jalan...
...sambil melihat perubahan kota raya metropolitan setelah ditinggalkan lebih kurang 5bulan...
>>HuHuHu<<
...

...mood raye masih ada lagi ke...
...entahlah...
...bagi aku macam sudah suam-suam kuku je gayanya...
...cuma masih banyak openhouse dan majlis kahwin...
(berangan nak ambil kursus kawin time study, murah sikit katanya)
>>HeHeHe<<
...

...jalan punya jalan berjumpa dengan restoran yang agak menarik...
...JM Bariyani House Prima Sri Gombak...
...nama diberi...
...location  sri gombak...
...area kedai-kedai baru yang terdapat 1001 jenis perniagaan yang ada...
...memang banyak choice lain kalau briyani bukan yang dicari...
(gaya dah macam tourist guide)
...

...ini lah interior design restoran tempat aku melantak lunch...
...speciality in briyani...
...memang terbaik kualiti makanan dia...
...kalau korang perasan dekat sudut atas kiri tu ade huruf 'A'...
...itu maknanya kualiti kebersihan restoran ni gred A...
...harga pun berpatutan...
...so just seat back n relax to enjoy your food...
...no worries at all...
...HALAL...
MySpace
...ada siapa-siapa yang cari kerja part-time?...
...restoran ni pun tengah nak pakai orang...
...boleh la korang cuba apply manalah tahu approved...
>>HuHuHu<<
...

...TAMAT...
...dah tu je yang aku nak up...
...khas untuk promote restoran yang owner-nya Islam yang berkualiti...
...business is business...
>>HoHoHo<<
...

 
...till then...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Everyting is new

...salam...
(>_<)v
...


...wootttt...
...semester baru sudah start...
...cuti sudah habis bro...
MySpace
~Ahaks!~
...

...seperti biasa pabila mula menjejak kaki ke hostel...
...semuanya berselimutkan habuk...
...tetatpi semua itu dilupakan bila tengok hostel pakai 'baju' baru...
...dinding da colour lain, pintu pun da syelek, kira macam baru senang cerita...
(gamba mala nak upload, privacy harus dijaga der)
MySpace
>>HarHarHar<<
...

...jadual semester akhir agak ringan kalau nak dibandingkan dengan sem2 lepas...
...al-maklumlah, tinggal berapa subjek je lg...
...boleh lah sibuk dengan benda lain...
>>HuHuHu<<
...

...terasa jugaklah penangan cuti 5bulan...
...rasa macam 1st time pegang pen, 1st time tekan calculator...
...calculator scientific boleh lagi, tapi bila sampai calculator finance mampuih den...
...kena cari tutor ajar balik cara guna calculator finance...
~adehhh~
MySpace
...

...bilik semester ni terbaik...
...semua non-smoker, kaki game, business-partner...
...bilik pula mengadap pokok, stadium n swimming pool...
...sempoi gila...
>>HarHarHar<<
...


...masa sudah tiba untuk check class's schedule...
...
...GOOD LUCK & ALL THE BEST FOR ALL STUDENT...
...ESPECIALLY IIUM STUDENT...
...MAY ALLAH GRANT US HIS WISDOM & KNOWLEDGE...
...TO LEAD The WORLD TO BE A BETTER PLACE...
(>_<)v
...



...till then... 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cuti Dah Habis Bro!

...salam...
(>_<)v
...

...akhirnya...
...cuti yang dirasakan macam lama sudah berakhir...
...kembali la aku ke alam study...
...insyAllah untuk semester yang akhir...
(naik pangkat dari junior ke abg long)
>>HarHarHar<<
MySpace
...

...bila direnung kembali...
...cuti kali ni la paling lama...
...dari akhir april hingga awal september...
...jangan ditanya la apa yang student buat ketika cuti...
...lagi-lagi cuti yang sangattttt panjang...
~Heaven On Earth der~
MySpace
>>HurHurHur<<
...

...lepas ni student life begin...
...mula la busy dengan assignments, classes, tutorials, events, programs... 
~terbaiklah!~
...perkara yang paling dirasai time cuti-cuti ni bagi seorang student mestilah poketnya...
...kering sampai dah nak ke tahap kemarau...
...mana tidaknya, elaun study mana nak masuk time cuti...
...nasib tempat tinggal n makanan free of charge...
...kalau tidak makan angin saje ler kite...
MySpace
>>HorHorHor<<
...

...tapi yang paling best...
...tahun ni dapat beraya sakan sebab takde assigment, test, exam n etc...
...maklumlah...
...in the middle of cuti panjang kot...
...takde keje ke pe pergi ingat semua benda-benda tu...
...raya sakanlah gamaknya...
MySpace
>>HurHurHur<<
...

...last but not least...
...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA SEMUA...
...MAAF ZAHIR&BATIN...
(raya kan sebulan. apedehal wish selagi masih berada dalam bulan syawal)
~isk isk isk~
... 

...



...till then...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS