RSS

BiLe Mane Siswa/Siswi berbakti~ -cont-

...sambungan entry program...
...dipagi hening yg berkabus ni...
...syok tgk gmb je...
...sbb tu entry ni pun penuh gmb je...
...nak tunggu aku mengomel tunggu entry laen...
(poyo giler)
>>HaHaHa<<
...

bola itu bulat
gaye ape tu pokjat wey

dgr sini org2 kampung, kite bakor je
adehhh~ rambut aku da terbakar cket ni.. paneh deh~
mane duit syiling yg aku lambung td ni
nak taw harge motor bule tgk list ni bang, nk test drive pun bole
jage2 semua, jgn smpai termasuk kawasan padang beracun ~keh3~
xdapat pantai, berpiknik atas padang pun bole
sambut wey, kawe nak lempaq ni
panas erk mkck cuace arini... cmtu la nampk gayenye nak...
ish~ ade ke patot dowang test kasut cinderella kat mkck tu
sape la abg ni... tp xpela jnji masuk frame
ape diorang nk buat dgn kain aku ni... o0pss!!!
buat molek2 deh.. kite mesti menang ni
jgn ketat sgt wey, mentang2 kaki aku kecik
kau rase law aku letak selendang camni ok x pe'ah?
bariss!! sempoi (senang) diri!!!
mari-mari adik kakak mai sini dgr abg nak bg ceramah cket




...thats it sambungan pertama program BAKSIS d Ganu...
...t smbung lg bile da kurang bz...
...cuti2 pun bz...
...xpaham aku...
>>HuHuHu<<
...


...till then...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment