RSS

Masa Meja (Time Table)

 ...Salam...
(>_<)v
...

...ape yg anda2 semua lakukan time cuti yer?...
>>HuHuHu<<
...

...law time de kelas dulu idup hari2 kene ikut jadual...
...law langgar jadual abis la kene barred dr final exam...
(bajet xpenah tuang kelas, padahal..........)
>>HeHeHe<<
...

...camni la gayenye hidup sepanjang semester lepas...
...hanye 5kelas...
...3classes remain for final sem t...
~yea!!!~
...da nak abis upenye aku blajar kat IIUM...
...6thn dr 23thn hidup ku dilalui di IIUM...
~Ahaks!~
...

...bile final exam pun berakhir cuti pun bermula...
...plan nak cari keje awal nak carik duet wat kawen terbantut cket...
...aku masih de terikat dgn program BAKTISISWA kat ganu...
...so ape2 hal wat mase ni lepak dulu kat umah...
...pas abis BAKTISISWA baru la bermula pemburuan kerja...
...tuk mengisi mase lapang n mengisi poket yg kian kering n sempit...
>>HuHuHu<<
...

...kat rumah pun de jadual tersendiri...
...seb bek de benda nak wat...
...law x mati kutu gak aku duk melanguk kat umah ni...
...asik tgk channel 391 je...
~Ahaks!~
...

...so for the time being...
...my life will be like what have been scheduled above...
...after settle smua program bru tenang ati nak cari keje...
...sape2 de keje kosong sbg pengembala kambing ke lembu x?...
...aku nak apply...
...cam menarik je...
(^_^)v
>>HeHeHe<<
...


...till then...


p/s : bile ulser menyerang mkn pisang goreng n sambal kicap pun rase laen.. huhu~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment