RSS

ade ape dgn ketat~

...salam...
(>_<)v
...

...adehhh...
...rasenye mmg xleh tinggal lame blog ni...
...xsedap hati...
>>HaHaHa<<
...

...kekangan masa during exam week membuatkn blog ku di anak tirikan...
...malas nak layan...
...jenguk pun malas...
...tapi time nak release tension ke blog jua aku akhirnya...
...

...ape sebenarnye yg ketat ni...
...aku pun xtaw sbenarnye...
(padahal saje nk wat tajuk kontroversi)
...bkn ape...
...entry ini tiada kaitan pun dengan isu muke ketat ke, baju ketat ke n etc...
...cume tentang jadual study tuk exam yg agak ketat...
...maklumla time nak final exam ni...
...5-8 chapter bule khatam dlm mase se-malam...
...law time biase2 3chapter pun hampeh...
...xleh jalan...
>>HaHaHa<<
...

...mcm2 mood timbul time nk exam ni...
...cuak? gementar? sedey? gembira? panik? tepu? keliru? lost?
...gile la aku pun xtaw nak describe camne lg keadaan exam...
...masing2 punye citarasa masing2...
...yg penting aku dgn care aku...
(tetibe n xpasal)
...

(mule2 de 5list tp skang tinggal 3? means aku de lg 3 paper to go!!!)
...
...benda alah note ni la yg melekat kat board aku...
...time2 nk on9 je tertengok list chapter yg aku blum cover...
...then mule la xsedap hati n on9 hanye tuk jenguk2 n bace paper...
...then kononnye smbung study...
...pastu mate kuyu start balik ngadap laptop men game...
...pastu pandai2 la korang assume sndiri ape yg berlaku...
>>HeHeHe<<
...

...k la...
...aku xnak merapu panjang2...
...mood study yg dicari mungkin akan tibe...
...sebelum tu makan dlu tuk dpt tnage...
~ceh!~
..

...till then...


p/s : blogger punyer sistem n interface da mkin improve... i like!~ :-)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment