RSS

Masa Meja (Time Table)

 ...Salam...
(>_<)v
...

...ape yg anda2 semua lakukan time cuti yer?...
>>HuHuHu<<
...

...law time de kelas dulu idup hari2 kene ikut jadual...
...law langgar jadual abis la kene barred dr final exam...
(bajet xpenah tuang kelas, padahal..........)
>>HeHeHe<<
...

...camni la gayenye hidup sepanjang semester lepas...
...hanye 5kelas...
...3classes remain for final sem t...
~yea!!!~
...da nak abis upenye aku blajar kat IIUM...
...6thn dr 23thn hidup ku dilalui di IIUM...
~Ahaks!~
...

...bile final exam pun berakhir cuti pun bermula...
...plan nak cari keje awal nak carik duet wat kawen terbantut cket...
...aku masih de terikat dgn program BAKTISISWA kat ganu...
...so ape2 hal wat mase ni lepak dulu kat umah...
...pas abis BAKTISISWA baru la bermula pemburuan kerja...
...tuk mengisi mase lapang n mengisi poket yg kian kering n sempit...
>>HuHuHu<<
...

...kat rumah pun de jadual tersendiri...
...seb bek de benda nak wat...
...law x mati kutu gak aku duk melanguk kat umah ni...
...asik tgk channel 391 je...
~Ahaks!~
...

...so for the time being...
...my life will be like what have been scheduled above...
...after settle smua program bru tenang ati nak cari keje...
...sape2 de keje kosong sbg pengembala kambing ke lembu x?...
...aku nak apply...
...cam menarik je...
(^_^)v
>>HeHeHe<<
...


...till then...


p/s : bile ulser menyerang mkn pisang goreng n sambal kicap pun rase laen.. huhu~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

HaRi BaHaGia

...Salam...
(>_<)v
...
...Hari Bahagia telah tiba...
...bahagia exam sudah abis n semester ini tinggal 1sem je lg before graduate...
...InsyAllah...
...

 



...tapi cuti bukan maen lame...
...aku plak yg blurr nak watpe time cuti...
...aku bkn ley duk diam lame2...
...kang ntah pape yg aku melalut n merepek...
>>HuHuHu<<
...
 
...cukupla smpai disini...
...aku mau berlibur...
>>KehKehKeh<<
...

...till then...

p/s : memori itu..................

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ade ape dgn ketat~

...salam...
(>_<)v
...

...adehhh...
...rasenye mmg xleh tinggal lame blog ni...
...xsedap hati...
>>HaHaHa<<
...

...kekangan masa during exam week membuatkn blog ku di anak tirikan...
...malas nak layan...
...jenguk pun malas...
...tapi time nak release tension ke blog jua aku akhirnya...
...

...ape sebenarnye yg ketat ni...
...aku pun xtaw sbenarnye...
(padahal saje nk wat tajuk kontroversi)
...bkn ape...
...entry ini tiada kaitan pun dengan isu muke ketat ke, baju ketat ke n etc...
...cume tentang jadual study tuk exam yg agak ketat...
...maklumla time nak final exam ni...
...5-8 chapter bule khatam dlm mase se-malam...
...law time biase2 3chapter pun hampeh...
...xleh jalan...
>>HaHaHa<<
...

...mcm2 mood timbul time nk exam ni...
...cuak? gementar? sedey? gembira? panik? tepu? keliru? lost?
...gile la aku pun xtaw nak describe camne lg keadaan exam...
...masing2 punye citarasa masing2...
...yg penting aku dgn care aku...
(tetibe n xpasal)
...

(mule2 de 5list tp skang tinggal 3? means aku de lg 3 paper to go!!!)
...
...benda alah note ni la yg melekat kat board aku...
...time2 nk on9 je tertengok list chapter yg aku blum cover...
...then mule la xsedap hati n on9 hanye tuk jenguk2 n bace paper...
...then kononnye smbung study...
...pastu mate kuyu start balik ngadap laptop men game...
...pastu pandai2 la korang assume sndiri ape yg berlaku...
>>HeHeHe<<
...

...k la...
...aku xnak merapu panjang2...
...mood study yg dicari mungkin akan tibe...
...sebelum tu makan dlu tuk dpt tnage...
~ceh!~
..

...till then...


p/s : blogger punyer sistem n interface da mkin improve... i like!~ :-)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS