RSS

Ade ape dgn "Ummatic Week"


...salam...
(>_<)v
...
...ade ape dgn ummatic week...
...macam2 ade wey...
...sampai xlarat nk berjalan keseluruh pelusuk celah venue...
...kat tempat laen xdpt wey...
>>HuHuHu<<
...

...teruja gile dgn ummatic week...
...salah satu sbb kerna dpt merasa makanan dr pelbagai negara...
...free plak tu...
...jimat bajet lunch...
~Ahaks!~
...

...macam2 makanan de...
...dari Malay food sampai la ke seluruh pelusuk dunia...
...mcm2 rupe n jenis makanan de...
...larat xlarat jela nk beratur panjang tunggu giliran...
...pastu law 'tong' kome kecik dpt mrase cket jela...
>>HoHoHo<<
...

...sbenarnye 'Ummatic Week' ni setiap tahun pun ade...
...time ni la rahsia seluruh pelusuk dunia terbongkar...
...pelbagai budaya, pakaian, makanan n etc dipamerkan...
...pertunjukan pun ade...
...siap maen pedang2 tu yg xleh handle tu...
(aku tgk time dowang prektis je)
>>HuHuHu<<
...

...rasenye arini last day menda ni...
...so ape lg...
...aku dgn rase xbersalah n xmalu...
...berjalan2 sekitar kawasan...
...beratur amik makanan bile lapar...
...bile lg nak merasa camni...
...kang da grad kempunan je tgk kemeriahan ummatic week...
>>HeHeHe<<
...


"Sesungguhnya Kami jadikan manusia itu berbagai bangsa supaya mereka berkenal-kenalan"



p/s : sambung wat keje yg menimbun... (T_T)v huuuuuu~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 responsiveness:

zubect said...

dgr cm best je:)

hafeez said...

aku x tau pon ada makan fre....huhuhuhu

ZaHiN said...

zubect : mmg best :-) huhuhu~

paklah : aku pun xtaw gak semenanye tp kebetulan de kelas kat bgunan edu so terlalu kat centre.. ternmpak makanan free, lantas termakan.. hahaha~

Post a Comment