RSS

UIA terbakar!!!

...salam...
(>_<)v
...

...awal pg td lebih kurang kul12-kul1:30pagi...
...de kebakaran kecil berlaku...
...di salah satu class/lab kat kuliyyah engineering UIA...
...xpasti la lab ke class sbb bangunan engineering bkn tmpt aku bermain...
~Ahaks!~
...

....ni da kali ke brape ntah agaknye aku menjadi org yg paling awal...
...membuat liputan ditempat kejadian...
(gaya nak cam wartawan tv)
>>HuHuHu<<
...

...sbenarnye xsedar pun de kebakaran...
...pas abis je meeting program dlm kul12:45am terdgr bunyi jentera bomba...
...ingtkn saje2 je bomba lalu wat pemeriksaan berkala...
...rupa2-nya betul2 terbakar...
...seb bek xmeletup ke ape...
...cume api agak marak la...
...

...trime kasih juga pada anggota bomba yg terlibat...
...korang mmg terbaek laaaa...
...sgt cekap bekerja...
...soal nyawa jatuh no2...
...yg penting amanah kerja dijalankn...
~tabik spring kat pakcik bomba~
(cita2 ku sewaktu kecil dahulu)
>>HeHeHe<<
...

~tempat yg terbakar pd awal pagi td~
~hangus der api menjilat segalanye~

~mule2 sekor je fire-engine yg dtg~
~bukan men dowang kabut sambung pili pe semua~
~preparation tuk hadapi sebarang kemungkinan~

~bape minit kemudian sekor lg fire-engine dtg~
~memberi bantuan crew~

...alhamdulillah semuanye selamat...
...xde kemalangan jiwe rasenye...
...cume harte benda abis hangus terbakar...
...best la sape2 yg class ke lab ke tutorial ke kat situ...
...class cancel...
(memandai aku je)
>>HuHuHu<<
...

...pas rase cam keadaan da terkawal...
...kami2 yg de kat meeting td bkn pikirkan ape...
...cume bertanye bile la 2ekor fire-engine tu nak blah...
...sbb 2ekor fire-engine yg kecil comel tu da block jalan...
...motor kete xleh lalu...
~ah, sudah. da balek camne. penat da ni~
...
...last2 yg naek moto dpt akal lalu jalan dlm...
...cut2...
...yg naek kete, korang balek kul bape ek?...
>>HaHaHa<<
...


...till then...


p/s: kesimpulanye meeting jgn smpai lewat malam :-P hohoho~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment