RSS

Pemain bola terlampau (18sX)

...salam...
(>_<)v
...

...mesti korang de dgr2 pasal cerita ni kan...
...aku bkn ape...
...rase terkejut pun ade...
...seb bek xde sakit jantung...
...law x da R.I.P da...
~erk! (tampar molot)~
...
...credit to cik nisa'...
...die mmg antu bola...
...walaupun orgnye camtu...
~Ahaks!~
...

...mule2 aku tgk front page paper ni aku mcm terkejut...
...terpercaya kat berita die...
...gile pe...
...jgn maen2 law betul2 footballer Malaysia men luar...
...dasat weh...
...

...18sX...
...which means 18 sangat X-treme facts law player kite men kat luar...
...

1) Ranking Malaysia dalam list FIFA akan naek

2) Malaysia akan jadi team yg power dlm game PES or FIFA or WE

3) Confirm player kite akan jadi jutawan law da gaji puluh or ratus ribu seminggu

4) Mule la jurulatih2 di Malaysia mendapat perhatian dr kelab luar

5) Makin ramai pengadil World Cup dari Malaysia

6) Stadium kat Malaysia semua seat plastik! no more cement

7) Sekolah sukan makin bercambah

8) akademi sukan private lagi ligat

9) Makin banyak padang bola n futsal tuk disewa

10) Al-Ikhsan akan bertambah cawangan sbb barang mereka 'wanted'

11) Mule la pemain luar nak maen tuk kelab bola Malaysia

12) Semua orang berebut nak jersi name 'Safee Sali', 'Khairul Fahmi' n etc. xmaen da owen ke rooney ke messi.

13) Mule la jurulatih skuad kampung2 tiru style Rajagopal

14) Makin ramai berminat nk jadi goalkeeper

15) boot bola pasni confirm yg same cam SS, KF, NIT, AM n etc

16) rakyat Malaysia akan target World Cup plak

17) player bola akan jadi model segala jenama walaupun produk jenama tu xde kene mengena dgn bola sepak

18) kalau failed mane2 tournament cnfirm kene kutuk kaw2!!
(arap-arap tak la kan)
>>HeHeHe<<
...

...sekian 18sX(sangat X-treme) facts for today news...
...jgn ade yg terasa yer...
...segala persamaan atau keterasaan adelah kebetulan...
...xde nak tuju mane2 pihak...
>>HaHaHa<<
...

..Have A Nice Day!!!...

...till then...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 responsiveness:

izyan said...

haha ade jugak terfikir mcm tu

ZaHiN said...

hahahah~ mesti de punye.. ni bru 18.. blum 1001 :-) huhu~

NisaQ mY said...

'walaupun orgnye cmtu'..peh..ape ni ape ni?? explanation plissss.haha

ZaHiN said...

hahahaha~ :-P malas nak explain, t ko wat serangan peribadi plak kang... hoho~ prevention better than cure (>_<)v kah3~

Post a Comment