RSS

KETAGIHAN

...salam...
(>_<)v
...

...uish...
...ape nak jadi ni...
...title entry semakin kontroversi...
>>HuHuHu<<
...

...every morning...
...every night...
...every day...
...

...3benda ni la yg paling utama...
...yg aku check ari2...
...untuk ape tu aku pun xtaw...
...tp mmg aku da set kat laptop...
...asal online je akan kuar 3 menatang ni dulu...
~dasat penangan mereka ini~
>>HuHuHu<<
...

...mereka adela...
...blog ku...
...kosmo ku...
...facebook ku...
...



...rase macam xlengkap law xwat benda ni...
...biasenye cnfirm wat sbelum g kls or study (ini poyo)...
>>HuHuHu<<
...

...bukak blog cam biasela kn...
...tgk2 mane yg patot...
...update entry ka, komen ka, chatbox ka, followers ka...
...law x meng-update tgk blog org yg update...
...jalan2 blog org smbil tinggalkn jejak...
...law de yg menghentam time ni la amik kesempatan hentam balik...
~Ahaks!~
...

...tgk kosmo plak...
...bace satu persatu...
...xkesahla berita gempak ke berita buhsan ke...
...hentam saje la labi...
...xde la nanti ade yg mengate kau tu x up-to-date la apela...
...ade org kate...
...there are many facts in the news...
...but rarely they have truth in it...
(pandai2 la korang faham sendiri)
>>HeHeHe<<
...

...last but not least n yg paling lame leparking...
...dimana lg law bkn d facebook...
...tgk page org tgk page sndiri...
...tgk actvt org, tgk status org...
~Ahaks!~
...yg utama men application2 yg belambak n byk tu...
...smpai krem jarijemari tekan keyboard n click mouse slalu...
...aku pn bknnye de social network yg laen...
...ni 1 jela yg aku rase nk melayanye...
...friendster ke myspace ke twitter ke n apekejadah lain lg tu b0o layan laaa...
(erk! sori law ade yg de smua tu)
>>HuHuHu<<
...

...hoh...
...gtg...
...assgment da beratur amik no...
...kene layan 1 per 1...
>>HaHaHa<<
...

...till then...



p/s : make sure u dont regret ur decision in the future (>_<)v

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment