RSS

Gagah dan Kuat

...salam...
(>_<)v
...

...hoh...
...1st of all time ksh kpada memember yg wish bufday...
...xkire la kat fb ke fon ke or face to face...
...sgt aku xbiase menyambutnye...
...tp semalam...
...merasala juga mkn pizza ramai2...
(ceh! kate xsambut! hampehh)
>>HeHeHe<<
...

...thnk jugak to celcom yg bg free call seminggu...
...tapi kenape harus no 8pax yg upax je yg diterima...
...aku nak bergayut dgn sape...
>>HuHuHu<<
...sape2 yg rase2 die upax meh bg aku no die...
...bole kite calling2...
~Ahaks!~
...
...
tu baru dr celcom je...
...law pakai DIGI gak xtaw la digi bg ape plak kan...
...law bg torch ke bold ke nak gak...
(demand gile!)
>>HaHaHa<<
...

...hari2 yg dilalu minggu ni rase cam berat je...
...mane taknye...
...ari2 midterm...
...dari hari ni (isnin) smpai la ujung minggu (khamis)...
...sgt bestnye bile midterm berderet ni...
...mmg keje laen xmasuk langsung...
...dlm kpale hanye hanye midterm3...
(gile stress)

>>HoHoHo<<
...

...td tertengok iklan MILO kat tv cafe...
...pe lagi...
...daya tarikan iklan itu sgt kuat...
...jadi jika anda mahu jadi aktif...
...minumla milo...
...lagi2 pas bersukan...
...otak yg cerdas dtg dari badan yg cergas...
(iklan tu yg kate bukan aku yg kate)
>>HuHuHu<<
...

...alrite2...
...enough of the words for today...
...got to go to finish the reading...
...1subject down today...
(Alhamdulillah)

...3 subject to go...
...15 chapter to explore...
...

~please pray for my sucess~
(>_<)v

~for this world n hereafter~

~amin~

...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 responsiveness:

zubect said...

milo mmg best
study hard!figthing!

Post a Comment