RSS

does size really matter? xoxo

...salam...
(>_<)v
...

...oleh disebabkan keinginan tuk berfoye2 sgt kuat...
...ape tah lg tgh2 exam midterm menghampiri...
...moh la kite join mane2 tournament yg d anjurkan...
>>HuHuHu<<
...

...tempat yg bertuah : Wangsa walk...
...waktu yg tepat : 9:00pm-11:00pm...
...team yg perfect : 5org budak sempoi...
...fees yg mahal : rm30 per team...
(silap2, ni la fees yg murah, dpt men 2frame lg)
~jgn mara organizer t kene jual~
>>HuHuHu<<
...

...jarang sbenarnye men bowling ni...
...time2 nak berfoye2 or member ajak je bwu g...
...law nk g sendiri mmg hampeh la...
...bek duk bilik men dota ke xpun farm frenzy...
~Ahaks!~
...

~owh, ni bengkel bowling law korang nk wat bola bowling sndiri punye~

~antara size kasut yg diperagakan malam kejadian~
>>HeHeHe<<
...

~tgk hadiah tu, bkn maen mewah! dpt pegang je pun jadila~

~sebelum ribut melanda keadaan tenang seketika~

~hoyeah! terserlah ke-noob-an aku men bowling~
...sgt xterer...
>>HuHuHu<<
...

...aneway yg di atas adelah score tuk 2nd frame...
...score 1st frame x amik gmb plak...
...maklumla lambat panas...
...pin tu pun masih bertenaga tegak berdiri xnk bg diri dowg jatuh...
>>HeHeHe<<
...

...puas ati gile dpt berfoye2 men bowling...
...rase cam sgale stress pergi bersama bola2 yg di baling...
(tp bola tu dtg balik kn tuk di baling lg?)
~aish, xphm aku~
...xkesahla...
...janji puas ati...
>>HoHoHo<<
...

...belajar dr pengalaman lepas...
...law nk men bowling pegi la ketika kuku anda pendek yer...
...law kuku anda panjang...
...pulak tu anda baling mcm nk bg lane tu berlubang je ...
...baek jgn g men bowling...
...kang t kuku pecah + lane berlubang...
...tpakse la anda keje di pusat bowling tu sbulan...
>>HeHeHe<<
...

...wokeh...
...weekend ni nak watpe...
...exam around the corner...
...tp agak2 law wat movie marathon ok gak ni...
>>HaHaHaHa<<
...

...till then...


p/s : 8, 9, 10, 11, 12, 13? yg mane 1 pilihan hati... ahaks! :-)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment