RSS

ada apa dgn The Mines!!!

...salam...
(>_<)v
...

...hari ni tibe2 ptg free xde wat pape...
...kebetulan kelas kul2 cancel...
...so kelas pg jela...
...

...bagai org mengantuk disorongkan bantal...
...de member ajak kuar...
...dgn tanpa byk soal jawab aku on je...
...oleh kerana nak mencari tali jam...
...sbb tali jam aku dah barai...
...maklumla jam sejak form2 xtuka2 lg...
...tuka bateri je...
...akhirnya bertukar tali jua...
>>HuHuHu<<
...

...aku igtkan member aku nak g dekat2 area gombak ni je...
...rupe2nye amik ko...
...g The Mines...
...jgn tak caye klau aku kate ni la 1st time aku g The Mines...
>>HaHaHa<<
...

...ni dia tiket masuk siap ade tarikh...
...yg bestnye siap de tulis "Have a nice day!"...
...mmg nice la kan...
...kire murah gak la sbb RM1 per entry...
...lepak lame2 smpai tmpt tu nk tutup pun bole...
>>HaHaHa<<
...

...dalam tu jgn ckp la...
...semua benda kategori luxury n of course la mewah...
...mmg agak mesmerize la The Mines...
...kualiti no hal, no doubt...
...harge pun no doubt baekk punye...
>>HuHuHu<<
...


...agak2 law de duet ratus riban juta pun bole abis...
...semata2 spend kat The Mines je...
~dasat2~
...

...akibatnye aku gak yg kene...
...ai, negative externality betul...
...aku da la nak cari tali jam je...
...bajet 2ohinggit-30hinggit je...
...round2 kedai jam semua jual tali 50-100hinggit lbey...
~gile pe~
...

...ni la keadaan tali jam original aku...
...da barai...
...btg besi penghubung die patah...
...maklumla jam da umur 8-9tahun...
...aku sayang jam ni sbb bkn snang nk dptknye...
>>HuHuHu<<
...

...then jumpa kedai murah...
>>HeHeHe<<
...akhirnya jam aku bersambung semula...
~taraaa~

~ahaks!~
...

...kuar ptg akhirnya malam ku pulang ke pangkuan uia...
...1 hal law balik malam ni...
...gate besar uia cnfirm jam!!!...
...ni semua angkara pak guard!...
~Ahaks!~
...tapi xpela...
...aku paham tuk studentnye safety gak...
>>HuHuHu<<
...

...hoh...
...suda ckup smpai disini...
...perlu study tuk kuiz besok...
...adiosa...
...


...till then...


p/s : alah membeli menang memakai.. ye tak? (T_T)v

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment