RSS

trauma kembali...

...salam...
(>_<)v
...

...rasanya benda ni semua org alami...
...yang nerd maybe tak la kot...
~Ahaks!~
(maaf la yer nerd)
>>HuHuHu<<
MySpace
...

...siyesly aku trauma...
...kejadian2 camni membuatkn aku mempunyai 1001 perasaan...
...sdey, gembira, kecewa...
...lagi 998 perasaan korang tambah la sndiri...
...

...oleh kerana sem ni ade amik subjek kuliyyah laen...
...so kelasnye confirm2 la kat building laen...
...da lame aku takde kelas kat building laen...
...sebab dekat2 nak abis ni...
...semua subjek and kelas kat kuliyyah ekonomi je...
...

...sekali tup2 sem ni ade amik subjek kuliyyah laen...
...gamaknye kelas aku pun kat building lain...
...yang terletak nun jauh disana...
...dah la kelas kul6ptg...
~hampa~
MySpace
...

...oleh kerana konon macam taw kelas tu katne...
...aku pun takde la terlintas nak usha kat celah mane kelas tu berada...
...lagi 1 sebab jauh...
...tak pasal aku nak pegi usha untuk 1kelas tu je...
...so main redah je ni...
...

...setibanya aku ke building yang berkenaan...
...aku pun start la naik tangga...
...dengan confident kelas ku berada di aras 3 bangunan...
...aku usha kelas pertama yang aku nampak..
...kelas pertama LR3.09...
...kelas kedua LR3.10...
...kelas ketiga LR3.11...
(muke happy sbb selang brape kelas lagi je kelas aku plak)
...jalan2 punye jalan aku da dipenghujung...
...kelas aku kat LR3.13...
...

...wat the!!!...
...mane kelas aku...
...aku round celah lain da bilik lecturer je semua...
...xpun jumpa LT...
...kelas aku LR...
~ah sudah, camne ni~
MySpace
...

...da puas aku ronda2 aku tak jumpa gak mane kelas aku...
...time tu pulak tak bawak fon...
...memang cantik sangatla tu...
...da lebih kurang 20minit aku round2 cari kelas tapi still tak jumpa...
...law korang, korang watpe? cari lagi ke?...
~nerd~
>>HaHaHa<<
...aku balik trus la kan...
...tak pasal nak merayap 1building mencari...
~aish!~
MySpace
...

...dimanakah kamu...
...EDU LR3.13...
(T_T)v
...



p/s : ade baiknye usha kelas dulu sebelum pape... tapi itu bukan aku... huhuhu~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment