RSS

Suatu Hari

...salam...
(>_<)v
...

...sebagaimana semester baru telah bermula...
...begitulah kehidupan hari-hari mendatang...
...adakala sibuk memanjang...
...adakala masa terluang...
..."adakala ku rasa teringin bermesra dengan mu bagai waktu dulu"...
~Ahaks!~
...termasuk lirik lagu pula dah...
MySpace
...

...okay...
...kesibukan semakin menghampiri...
...lecturer sudah suruh download slide...
...arahan untuk membentuk kumpulan untuk persembahan pun telah diberikan...
(kau ingat kau budak istana budaya buat persembahan2 bagai)
>>HuHuHu<<
...
...ada pula kelas yang student harus bagi tazkirah sebelum start belajar...
...worth 2% mark pula tu..
...mahu ke tak mahu ek...
...rebut sahaja la, peluang tu...
...cakap 5minit je dapat 2%...
...rugi kalau tak rebut...
(jangan cakap sahaja tapi tidak buat sudahla)
~Ahaks!~
MySpace
...

...oleh kerana kelas bermula lambat...
...pagi-pagi confirm tak tahu nak buat apa...
...selalunye aktiviti pagi-pagi ni on laptop...
...tengok facebook...
...update blog...
...baca kosmo...
...baca times...
...semua online...
...maklumla awal-awal sem memang blur...
MySpace
...

...lepas ni da masuk keluar pejabat pentadbiran yang namanye macam2...
...SDEV la, CELPAD la, FSSD la, SHAH mosque la, ITD la n etc...
...confirm busy semula and berterabur la kat UIA ni...
...bagus juga sibuk2 ni...
...tak ade la aku asik bermain dengan perasaan...
(yarks! mengong gile ayat)
MySpace

...

...ahh...
...sudah-sudah...
...aku telah diberi tugas n paperwork...
...amanah itu memang benda yang paling berat yer...
>>HuHuHu<<
...senior kata...
...ikhlaskan hati nanti semua jadi mudah...
~baekkk~
MySpace
...


...till then...




p/s : ejaan agak skema sbb kene tegur dgn adik aku supaya jaga bahasa.. adoii.. kuang asam ko adik.. mentang2 ko nak exam ko skema yer :-P hahahaha~ gud luck!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 responsiveness:

lynn angel said...

rindu sama itu UIA!!! :)

ZaHiN said...

kembali la ke uia :-P heheheh~

Post a Comment