RSS

Experiment Google...

...salam...
(>_<)v
...

...hari ini petang2 saje je isi masa lapang dengan bermain squash...
...lagi pun itu sahaja lah game yang tak demand sangat...
...court available and not many who play...
...tak payah susah2 hendak berebut macam futsal, tennis dan badminton...
...lepas itu pula...
...squash ini best sebab sorang2 pun boleh jalan juga...
...tak payah susah2 hendak tunggu cukup orang...
>>HaHaHa<<
...

...sebelum lari daripada tajuk ada baiknye kita kembali ke pangkal jalan...
...sebelum ni asyik dengar orang kate sahaja...
...tapi hari ini aku cuba sendiri...
...memang confirm terjadi seperti yang dikatakan...
...experiment tentang google search engine...
...type "squash" on google images...
...diantara gambar2 yang keluar adalah seperti berikut...
~ehem3~
...


...yang ini bole tahan lagi sebab explain tentang squash...






...yang 3 di atas ini memang berada dilandasan yang betul...


...yang 2 di atas ni mungkin berkaitan dengan fruit squash...
...entah lah...
...macam2 rupanya maksud squash...
...

...tapi yang paling tak boleh blah gambar di bawah nan satu ini...
...

...binatang ini namanye squash jugak ke...
...sila explain zoologist sekalian...
>>HeHeHe<<
...

...betul lah bak dikata...
...internet itu dunia tanpa sempadan...
...semuanya dihujung jari...
...macam2 maklumat boleh dapat...
...yang relevant and also yang irrelevant...
...pandai2 la menggunakannya...
...


...till then...



p/s : ejaan skema lagi... takpelah... t kene tegur lagi pula kang... padahal ada je perkataan yang ntah apa2 ejaannye... (>_<)v

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment