RSS

Jom Sudoku~

...salam...
(>_<)v
...

...hah! ape kalian buat time2 cuti ni?...
...yg xcuti xyah jawab...
...cnfirm korang bz g kls, wat assgment n mcm2 lg...
...tp yg tgh cuti yg tgh ilang arah ni yg kene jawab...
>>HuHuHu<<
...

...oleh kerana PS2 da rosak aku lenjan time cuti...
...aku kene cari hobi baru...
...PS2 masuk bengkel...
...xtaw bile siap...
...then time tgh g jejalan dgn family aku jmp buku...
...buku sudoku...
>>HaHaHa<<
...

...aku kenal sudoku ni da lame...
...tp xde medium yg tepat tuk slalu aku wat sudoku ni...
...dulu mule2 wat sudoku yg kat newspaper "the star" je...
...sampai bertimbun the star kat hostel...
...maklumla time tu pun mmg assgment kne bace the star ari2...
...kununye taw ape yg berlaku dlm pasaran saham...
~credit to Sir Asrul~
>>HeHeHe<<
...

...ade gak org tu kate die nak tulung aku carikan buku sudoku ni...
...tp ntah la...
...mgkin die ckp je kot...
...pastu lupe...
...mgkin aku telah dilupekan...
~Ahaks!~
...

...last2 time cuti2 ni...
...tgh aku tgh tmankan adik2 aku cari buku dowang...
...aku jmp buku sudoku yg de 3set trus...
...Easy/Medium/Hard...
...ni la yg dikatekan alah membeli menang memakai...
>>HoHoHo<<
...

...haaaa...
...alang2 tgh cite pasal sudoku ni...
...aku de dgr 1tips untuk korang dpt anak bijak...
...bg si istri yg sdg mengandung...
...men la sudoku...
...ataupun aktiviti yg melibatkan penyelesaian masalah matematik...
...sbb otak akan slalu berinteraksi...
...so t otak baby dlm prut pun akan tkene effectnye...
...
...bg si suami...
...pakse istri anda men sudoku...
...xpun wat soklan matematik...
>>HeHeHe<<
...

...bersedia la syg ku yer...
...t awak kene wat sudoku byk2 taw...
...awak wat lame pun xpe...
...sy temankan awk...
(^_^)v
~Ahaks!~
(berangan xsuda)
>>HuHuHu<<
...

...till then...



p/s : asal ramai member2 aku nk kawen cuti2 ni... nak gak.. hahaha~ :-P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment