RSS

kau ambil mase ku...

...salam...
(>_<)v
...

...pekabo kalian sekalian...
~ahaks!~
...ape da ayat cam k****g...
(mesti akibat penat wat assgment khat x ilang lg)
>>HuHuHu<<
...

...arini sgt bz...
...byk keje yg perlu dibuat today...
...due date plak tomorrow...
...mmg masak...
...

...oleh kerna kerjanya yg sgt time-consuming...
...aku wat keje ni dulu...

...waktu mule : 12pm
...lame gile nak wat skecth die ni...
...aku igt nak wat yg simple2 je...
...tp mcm xberbaloi la plak dgn harge kain kanvas tu...
...aku pun sketch la design yg makan ruang cket...
~puas ati~
...tp punye la lame sampai assgment laen aku abaikan...
>>HoHoHo<<
...

...waktu : 3.55pm...
...akhirnya siap sketch n kaler skali...
...susah gak wat khat ni...
...mencabar fokus n ketelitian...
...lekuk2 die nak kene jage...
~adoi~
...tp ni blum siap ni...
...kul4 de meeting...
...so off~ to meeting dlu...
~keje tertangguh lg~
>>HeHeHe<<
...

...abis meeting trus smbung balek ngadap khat ni...
...xleh jadi ni...
...kene siapkan cpt...
...keje laen belambak lg...
...khat ni rumit tp cantek...
...baru blaja 2sem kot...
...bru la aku tahu nape mahal sgt art khat ni...
>>HuHuHu<<

...waktu kejadian : 9pm
...akhirnya siap...
...gile kau buat tgh ari siap mlm...
...kire la sndiri bape lame aku spend tuk wat benda ni...
...sampai terabai assgment laen!...
>>HuHuHu<<
...

...k la guys...
...sampai sini dulu...
...aku kene keja mase wat assgnment yg aku abaikan...
...mari ke mari wahai assgnment...
~WaaaAAAaaAAA~
MySpace
...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 responsiveness:

FatiN SaaT said...

bgos2x... terus an usaha anda untk menanggug an assigment yg prlu d hntr besok hari... ;-)

Post a Comment