RSS

Petrosains!!!


...salam...
...sape penah pegi petrosains...
...bestkan?...
...rugi la law kite rakyat Malaysia sndiri xnak g...
...org laen dr luar negara sibuk nak g PETROSAINS tu...
>>BestBestBest<<
MySpace
...

...arini sbnrnye 1st time aku g PETROSAINS ni...
...maklumla sblm ni nak g xsempat...
...kbetulan wat program...
...alang2 pegi petrosains...
...macam2 ada...
MySpace
...

...kiteorang yg da remaja ni pun excited...
...pe lagi budak2 skola yg kiteorg bawak...
...meriah...
...semua muke hepi je...
...mane taknye...
...mcm2 bule diterokai...
...dr zaman dahulu kale hingga kemajuan teknologi zaman kini...
...segalanya ade di PETROSAINS...
(ceh! cm promoter la plak)
...

...byk tmpt menarik korang ley lawat kat PETROSAINS ni...
...xckup 4jam law nak round n rase smua benda...
...dr yg simple2 thing sampai la yg complicated one...
...cayala sape punye idea wat PETROSAINS ni...
...mmberi pendedahan pada org ramai tentang segala benda...
...terutamanya tentang PETRONAS...
...syarikat GLC yg menjadi nadi negara...
MySpace
...

...tiket die murah je law nak dibandingkan dgn ape yg ade dlm tu...
...senang kate mmg berbaloi2 la harge tiketnye...
...korang law free2 nak jd volunteer pun bule...
...contact je dowang n give details...
...t law korang free n xde keje bule la jd volunteer...
...

...yang paling best maen setting kete F1...
...die mcm race simulator in 2D...
...anda diberi maklumat tentang litar...
...kemudian anda kene setting kete lumba anda...
...so anda kene fikir logik n apply konsep fizik...
(chewahh!!)
...n one more thing...
...aku suke game ni sbb aku menang semua 4perlumbaan...
...setting aku baek punye...
...semua makn asap je...
>>Wahahahaha<<
MySpace
...

...aneway...
...ari sabtu minggu ini sgt terisi...
...dgn pelbagai aktiviti...
...xde la aku rase kosong je bile ari minggu...
>>HoHoHo<<
...

...setelah puas kiteorg try smua benda...
...kiteorg pun chaw la dr PETROSAINS tu...
...bg pluang kat org laen pula untuk merasa...
...t len kali dtg lg...
...maybe dgn family ke...
...dgn anak bini ke...
>>Ahaks!<<
...


p/s: okeh2... entry ini suda abis.. semoga kite ketemu lg... jgn lupe niat pose kawan2 (>_<)


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment