RSS

Happy Father's Day (Contributed Specially to my father Mohd Saat B. Pawi)

...salam semua...
...entry ni aku nak biarkan sminggu kat blog ni...
...tujukan khas tuk abah...
...

...kehadapan ayahanda ku yg dihormati lg disayangi...

...1st of all...
..."Selamat Hari Bapa" @ "Happy Father's Day"
...buat abah...
...Mohamad Saat b Pawi...
...i love u...
(nak cakap depan2 segan)
>>>HaHaHa<<<
...

...terlalu banyak yg nak diperkatakan...
...tp anakandamu ini yg diberi name Nur Zahin b Mohamad Saat...
...ingin mengucapkan bukan setakat ribuan trime kasih...
...jutaan trima kasih pun belum tentu dpt membalas jasa abah...
...yg telah membesarkan zahin...
...sejak dari zahin kecik sampai skang...
(>_<)

...abah byk berkorban...
...demi zahin, demi adik2...
...senang kate demi keluarga...
...

...rase mcm byk je salah zahin pada abah...
...kalau nak dihitung dr kecik smpai skang...
...tp abah tetap kool...
...mengajar anak-anak dgn penuh berhemah...
...

...zahin nakal kan bah mase kecik?...
...zahin penah bohong abah...
...zahin penah "amik" duet abah...
...mgkin jugak penah sakitkan ati abah...
...sampai kene rotan dgn abah...
...

...ade satu benda yg zahin rase besalah sgt smpai skang...
...xtaw la pd org lain benda ni kecik ke ape...
...tp kejadian tu wat zahin rase teruk sgt sbg anak...
...ade satu mase...
...abah suh zahin buangkan sampah...
...tp zahin leka wat benda laen...
...sampaikan sampah tu abah sendiri yg kemas...
...dan sampah tu abah sendiri yg buang...
>>>WaaaaAAAAaa<<<
(T_T)
...

...sejak dari tu zahin azam akan buat serta merta ape yg abah suruh...
...abah rase azam zahin tu terlaksana tak?...
...ke zahin x berubah langsung?...
...zahin mintak maaf bah...
...

...lg 1 yg paling zahin xleh lupe...
...expenses yg abah n mama kuarkan time kite g uk...
...kite 1kluarga g uk n duk sane stahun...
...mcm2 kan kite lalui...
...thank you abah...

...n time nak balik abah offer nak blikan adiah tuk anak2 abah...
...adiah kat uk biar jadi kenangan...
...time tu da la abah student...
...uk plak gune pound sterling...
...7x ganda dari nilai RM...
...zahin plak mintak benda yg mahal...
...jam tangan UMBRO silver tu kan...
...

...rase mcm tak patot plak mintak benda tu...
...law di pikir2 balik...
...
...tapi time kite jalan2 kat bandar Pembrokeshire tu...
...sampai je kat kedai tu abah belikan jugak...
(T_T)
...sebab tu sampai skang zahin pakai lagi jam tu...
...da 8tahun da jam tu setia kat tgn zahin...
...biar zahin igt supaya jangan susahkan abah lg...
...

...byk lg benda yg mungkin zahin terlepas pandang...
...zahin mintak maaf yer bah...
...dari ujung rambut sampai ujung kaki...
...halalkan makan minum zahin...
...sejak dari zahin lahir sampai la ni...
...

...Zahin doakan abah sehat sejahtera selalu...
...dijauhkan dari segala penyakit dan bahaya...
...dimurahkan rezeki...
...dan kite sekeluarga dapat hidup bahagia selamenye...
...dunia dan akhirat...
(>_<)
>>>aminnn<<<
...

...last but not least...
...Selamat Hari Bapa buat abah...
...t zahin abis praktikal kite g makan2 er...
...abah cakap je abah nak makan kat mane...
...zahin tak kesah...
>>>HeHeHe<<<
...




*sampai ketemu lagi (>_<) rindu semua...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment