RSS

Haaaiippp!!!!

...Alhamdulillah...
...tu yg dpt di lafazkan seusai saje paper first final...
...yg berlangsung pg td kul9am...
(>_<)
...thank God for His Mercy n Love...
...

...aishh!! jgn leka jgn leka...
...de 5 lg paper...
...kene segera sambung study lek...
...kene kekalkan momentum...
...fight till the end...
...

...tp 1 je thing yg aku xberkenan happened...
...byk kali da jadi...
...tp sblm ni wat dek...
...rupenye xtobat2 lg sorang hambe ni...
...


...PLEASE PLEASE PLEASE...

...DONT SMOKE!!!...



...especially in the toilet k!!!...
...

...sungguh ku xpaham nape de mahluk camni...
...merokok kat open space bule trime lg der...
...tp law da masuk tandas pun ko nak merokok...
...ape nak jadi wey...
...ko x rase lemas ke?...
...xckup lg ke dgn bau tandas tu ko tmbah lg dgn smokes!!!...
...ko nak menempah maut at triple speed ke...
...sungguh aku panas...
...

...tandas tu tmpat sape ko taw x?...
...yg ko sempat lg isap rokok kat situ pehal...
...ko nak jadi adik beradik "mahluk" tu ke?...
...

...suda2...
...aku xmau marah2...
...ku de exam lg ni...
...malas nak pikir benda laen...
...aku rase ko pun da besar...
..."Li pikir la sendiri"...
~bak kate abg nabil~
>>HuHuHu<<



p/s: mencari inspirasi untuk mengekalkan momentum (>_<)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 responsiveness:

Anonymous said...

kekalkan momentum???minumlah air livita....xpun makan biskut Tiger....auuummmmmm...hehe

Post a Comment