RSS

PerMaTa

"jika kau bercinta lg, cinta la sesungguhnya"
"jika kau bercinta lg, jaga la kau hatinya"
"kau yg memilihnya, tanpa memikirkan tentang diriku"
"ku hanya dpt berdoa, berbahagialah kau disampingnya"
oo0o0o0o..o0o0o0o0o...0o0o0o0o

-andy floop poppy

...agak tidak kene mengena opening theme dgn isi yg ingin ku sampaikan...
...tp adeka aku kesah?...
...xpun...
...HaHaHa...
...suke ku la nak tulis camne kat blog ku kan...
~ahaks!~

...today 29Nov2009...
...event arini anta adik ku g UKM bangi...
...adeka krane beliau nak register sbg pelajar baru?...
...ade giler pe? adik ku tu baru drjh5 kot...
>>Hu Hu Hu<<

...smenanye adik ku dpt join program kat UKM Bangi tu...
...Program Permate Pintar...
...korang taw x program ape ka itu?...
...xsilap aku pgram tu Datin Rosmah yg anjurkan...
...aku pn agak terkejot...
...bile la plak adik ku berminat join2 mende ni...
...igtkn takat dlm lingkungan skola je die aktif...
(ape punyer abg la aku ni)
>>ahaks!<<

...program ni berlangsung slame 3minggu...
...beg adk aku td aku tgk mengalahkan aku time nek sem baru...
...padahal pgrm 3minggu je, aku yg 1sem(4bln) pn xmcm tu...
...excited la katekan sampai xlena tido...
...tgk la ko adik ku...
...xleh la ko nak manje2 lg da...
...padan muke...
>>HuHuHu<<

...aneway, cuti ni mood aku agak kcw bilau...
...xtaw nak watpe...
...mgkin ka krane lame xngadap buku?...
>>HuHuHu<<
(agak poyoooo)
...kang nek sem baru taw...

...seb bek la sempat sedut movie sbelum lek cuti...
...tp yg pelik apsal de movie korea n jepun skali ni?...
...xpasal aku speaking jepun dgn bapak aku...
...slame ni bapak aku je ley tackle awek jepun...
...pasni anak die pun bule la...
..."onagaesimas"...
..."itadakimas"...
..."oishiii"...
...bapak aku pun nek plik pehal la ank die ni...
...tu la, dgn bapak sndiri xnak blaja jepun...
...tgk movie bru nak blaja...
(bapak ku penah g jepun time blaja dulu, tu yg die ley ckp jepun)
...jeles aku jeles...
...aku nak gak tegur2 awek jepun yg dtg Malaysia kan...
...mane ley bapak aku je yg bule ckp dgn dowang...
~ahak!s~ (xpasal)

...kawan2...
...aku rase aku nak tukar kampus la sem dpn...
...nak g kuantan amik medic...
>>HaHaHa<<
...ni smua pengaruh citer CODE BLUE...
...amik perhatian dak2 medic...
...tgk citer CODE BLUE taw...
...bagus tuk korang...
~ahaks!~

...haah! ku de tips nak pupuk minat n cita2 anak kecil...
...here we go...

...law anda nak anak anda jd doktor...
...mari tgk citer CODE BLUE same2 dgn die...
...law anda nak anak anda jd Hacker...
...mari tgk citer BLOODY MONDAY same2 dgn die...
(citer ni da lame khatam)
...law anda nak anak anda jd kaye raye n sempoi...
...mari tgk citer YUKAN CLUB same2 dgn die...
...law anda nak anak anda jadi BIJAK...
...suh istri anda wat soklan matematik byk2 time pregnant...
...yg ni sungguh aku xtipu...
...benar lg terbukti...
...mane buktinye? cari sendiri la wey...
>>HaHaHa<<

...huh! da lame sgt da ni aku berblogging...
...nak smbung tgk movie lg ni...
...alang2 tgk biar sampai lebam...
...ni smua pengaruh tapah!!!...
>>HuHuHu<<

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 responsiveness:

condong said...

bukan ms pregnt kn dga ayat2 al-Quran ke br anak jadi pintar?

ZaHiN said...

dgr ayt Quran n wat soklAn math byk2.. 2in1... lg pintar n bijak n baek (>-<)

condong said...

okeh!tgk la bkl ank sy nt jdik perdna menteri!

ZaHiN said...

huh.. politik!!!

Post a Comment