RSS

WhiTe Mask PhanToM

hai semua
selamat kembali ke laman blog
(ucapan tuk diri sendiri)
~HaHaHa~

tibe2 arini mood aku dtg nak update blog ni
kesah ni berlaku time kiteorg g openhose umah classmate kiteowg
rumah yg agak xjauh tp sesaknye jln yg membuatkan rumah die menjadi jauh
kiteorg pegi 2kete

kete pertama:
hazwan
aiman
apis

kete kedua:
din
zahin
afif
syafik

kete pertame selak dgn kaca mata hitam dowang
lupe plak aku nak snap gmb dowang time dowang selak
kiteorg plak oleh kerana terlalu bosan dgn jalan yg sesak
ini la yg terjadi pd kami:


kiteorg time ni tga plan nk g robbing bank

bank mane yg brtuah xtaw lg la

~HuHuHu~


kisah bermula bile ternampak mask tu kat dashboard kete
pe lg
skang kn tga waktu berjage2 takot H1N1 menular lg
so kiteorg amik sowang satu tuk safety n precaution
mule2 tu bule bla lg la pkai mask ni
tp bile da sangkut dlm jem
hampeh!!
paneh!!
xpraktikal lgsung

ke xslese sbb mask ni mask murah?
~HaHaHa~
then lbey kureng pas 2-3jam sgkut
kiteorg akhirnye sampai gak ke rumah classmate kiteorg


sampai2 je
WaaAAaaaa......
makn sodap wey
da la tga lapo
sgkut kat jem lame sgt
sampai lupe aku nak snap gmb lauk pauk yg disediakan
thnx liza (>_<)
next raye ley wat lg
~HeHeHe~

kat rumah liza kiteorg dpt resepi baru
nak taw pe dia??
kiteorg dpt resepi camne nk wat
"Askem Goreng"
snang je upenye tp mmg unik la
sape punye pale otak ntah gaknye yg reka benda ni
tp mmg masyuk la benda ni

time tu jgk la aku men telan je askem keladi
padahal sblum ni aku xleh masuk askem keladi ni
air keladi pun xmasuk gak
tp nak wat cane
akhirnye pantang aku brakhir gak
dgn askem goreng keladi
(>_<)



*aku smenanye nak masuk post tntang raye... tmasuk post laen plak.. waaaaaaaa
MySpace



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment