RSS

Exam Exam Exam...

Class time - MANAGERIAL FINANCE
(2Ppm till 3:20pm)
FRIDAY - INTERNATIONAL MANAGEMENT
(9am till 11am)
SATURDAY - MANAGING INFORMATION SYSTEM
(10am till 12am)
- ORGANIZATIONAL BEHAVIOR
(2:30pm til 4:30pm)

MySpace
...aaaarrggghhh...
ape kes smua midterm minggu last2 nak cuti raye ni
seb bek 1paper da abis awal
law smua sumbat kat minggu ni, huh
berasap kpale
~Hu Hu Hu~

aneway UIA cuti 2minggu tuk raye start 14hb september
tp aku rase aku nak cabut seawal 11hb september
law de yg wat meeting ke discussion ke
sori la guys aku xdpt dtg
seruan nak lek raye da sampai
MySpace
~Ha Ha Ha~

lame giler xupdate blog
tup2 upenyer da pose n nak raye da pun
bestnye raye
dpt cuti lame cket
bkn snang uia bg cuti lame2 ni
cuti midbreak pn sabtu ahad je
kedekot tul
(adoiyai, asik mngate U sndiri je)
seb bek cuti raye bg lame cket
~Hu Hu Hu~

hahh!! da2 la tu mblog
exam nak dekat da ni
smua nak aku muat turunkan dlm otak ni
sbelum aku melalut x pasal bek aku undur diri
adios smua
kite jmp lg raye t
ulur2 la wet raye ek
*Hulurkan tangan Ringankan beban*
~Kui Kui Kui~
MySpace



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 responsiveness:

{lumut} said...

blog mmg tempat tuk melalut pon..
ok lah tuh exam bebrapa hari nak raye..

dari kene test raye kedua..
hoho...sakit gak tuh.

gud luck k..=)

syed mohamed bin syed hassan (jen) said...

huhu..eh,mai la bace bloh jen lak..huhu..ngah bnyak cite neh..gud luck!

Post a Comment