RSS

SeLaMaT HaRi RaYe

1st n for all
"SELAMAT HARI RAYA"
"MAAF ZAHIR N BATIN"
to all bloggers n yg mengenali diri ini samade jauh atau dekat
~Hu Hu Hu~
ape kabo semua? ahaks! kantoi jawe
penangan temper la ni.
~kuang kuang kuang~
pose taun ni ckup x kwn2?
~kui kui kui~
soklan killer ni
ntah pape
aneway lame da xpost entry
bz bz n bz
skang tga cuti raye
sgt best n trase lame la plak
tp t nek lek sem abisla
keje mnanti, assgment, present, test n
FinaL eXam!!
~Hu Hu Hu~
taun ni beraya kat kg beta di BP
sape org BP? angkat idung!
eeee.. sape angkat idung tu mmg sombong!
~Ha Ha Ha~
ade sape2 de stok mercun x?
bule la ulur2 kat aku
utk d jadikan bukti kat polis, senang aku repot
~Hak Hak Hak~
aneway,
take care semua time raye
men mercun jgn smpai cedera
law cket2 tu biase la
jgn sampai yg parah sudey
igt la org tersayang
~He He He~
p/s : Jemput dtg umah kawan2, xdtg xdpt wet raye, dtg pun blum tentu dpt! hahahaha.... adiosa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Exam Exam Exam...

Class time - MANAGERIAL FINANCE
(2Ppm till 3:20pm)
FRIDAY - INTERNATIONAL MANAGEMENT
(9am till 11am)
SATURDAY - MANAGING INFORMATION SYSTEM
(10am till 12am)
- ORGANIZATIONAL BEHAVIOR
(2:30pm til 4:30pm)

MySpace
...aaaarrggghhh...
ape kes smua midterm minggu last2 nak cuti raye ni
seb bek 1paper da abis awal
law smua sumbat kat minggu ni, huh
berasap kpale
~Hu Hu Hu~

aneway UIA cuti 2minggu tuk raye start 14hb september
tp aku rase aku nak cabut seawal 11hb september
law de yg wat meeting ke discussion ke
sori la guys aku xdpt dtg
seruan nak lek raye da sampai
MySpace
~Ha Ha Ha~

lame giler xupdate blog
tup2 upenyer da pose n nak raye da pun
bestnye raye
dpt cuti lame cket
bkn snang uia bg cuti lame2 ni
cuti midbreak pn sabtu ahad je
kedekot tul
(adoiyai, asik mngate U sndiri je)
seb bek cuti raye bg lame cket
~Hu Hu Hu~

hahh!! da2 la tu mblog
exam nak dekat da ni
smua nak aku muat turunkan dlm otak ni
sbelum aku melalut x pasal bek aku undur diri
adios smua
kite jmp lg raye t
ulur2 la wet raye ek
*Hulurkan tangan Ringankan beban*
~Kui Kui Kui~
MySpace



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS