RSS

...PoSe PertaMa Kat HosteL...

...WaaAAAAaaa...
...Hari pertama pose aku sambut kat ostel jek...
...tu pun sbb aku tbangun...
...alhamdulillah tbangun...
...law x kempunan jela tgk mkanan tuk sahur yg aku da beli...
...windunyer kat family...
~isk isk isk~

..law sahur kat umah ni...
...time ni la klaka tgk muke parents aku...
...n wajah2 adik2 cilik aku time kene kejot mkn sahur...
...smua muke comey2 n innocent jer...
~he he he~

...law masing2 mls nak mkn mst mak aku sound...
..."haa, ape lg, mkn la mkn"...
..."mkn ape2 yg korang rase nak mkn"...
..."kang da siang kempunan n terliur nk mkn kang"...
...winduyer nak dgr kene sound dgn suare tu...
~waa waa waa~

...bapak aku plak pesan...
..."anak2 abah da niat pose lum"...
..."law nak slamat time awal pose ni niat utk sbulan twus"...
..."pastu niat la utk hari-hari mndatang plak"...
..."camne niat pose?"...
...sahaja aku berpuasa esok hari dlm bulan ramadhan...
...wajib keatas ku, kerane Allah Ta'ala...
(correct me if im wrong)
(>_<)


p/s: aneway, semoge ramadhan kali ini lbih baek dr ramadhan2 yg sblmnye...
...Aminn... selamat berpose semua..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 responsiveness:

safiamira said...

omg!!!
i pn rindu my family
homesick gler..huhu
neway, selamat menyambut ramadhan

Fatin Filzah said...

selamat berpuasa!
la tahzan~

Afif Zainuddin said...

owwwhhhh....
sadisnya~
hohoho~
=P

Farihah Ahmad said...

mang sedih la posa kt hostel. Tobat haku!

Anonymous said...

inilah namenye pengorbanan dalam menuntut ilmu...xkan nak berkepit je ngan family...huhuh

Post a Comment