RSS

Hari Hari Yang Mendatang...

...hari-hari yg mendatang...
...exam akan makin byk, dekat2 plak tu...
...lect brebut nak wat midterm sblum raye...
...tp ok la, student pun mmg xnak exam pas raye...
...t xdpt kumpul wet raye law time raye dating ngan buku2 je...
~Ha Ha Ha~

...hari-hari yg mendatang...
...fikiran akan jadi lbey matang...
...pengalaman mngajar erti kehidupan...
...yg didalamnye terdapat pelbagai ragam...
...liku2 kehidupan menjadikan kite smakin kuat...
...benarla kate pepatah sakit2 dulu snang2 kemudian...
~More More More~

...hari-hari yg mendatang...
...akan tibe ramadhan n syawal...
...sejak2 ni makin suke plak dgn bln syawal...
(>_<)MySpace
...tringat org yg jauh di mate tp sntiase dekat di hati...
...bile agaknye akan bertemu...
...raye nnt la kot...
...wat mase ni xsempat nak lek umah...
~Hu Hu Hu~

...hari-hari yg mendatang...
...study tinggal lg 2thn je...
...da lame upenyer usia di abiskan...
...di the GARDEN OF KNOWLEDGE N VIRTUE...
...ape tu? yg taw, taw la, yg xtaw tanye...
~He He He~

...hari-hari yg mendatang...
...pastinye ape yg terjadi ari ini akan smakin jauh meninggalkan kite...
...jgnla mudah putus ase dgn masalah n kesusahan...
...semua itu akan menjadi pengalaman yg manis jika kite taw menghargainye...
...hadapilah smue itu dgn senyuman n hati yg terbuka...
...sesungguhnya ade hikmah pd stiap yg belaku...
...cume kdg kala kite alpa...
...btape byk nikmat yg telah diberi jika dibanding dgn ujian yg menimpa...
...bersyukur la...
~Amin~MySpace

-Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum-
-Jika kaum itu sendiri tidak berusaha untuk berubah nasib mereka sendiri-
-Ingatla bahawa manusia merupakan sebaik2 kejadian-



p/s: ayat kdg2 jd emo sbb rumate aku bukak lagu cdey plak time aku write entry ni... ceh! betape environment mempengaruhi pemikiran..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 responsiveness:

fahruzzaman.Ismail said...

uish...jgn la emo2 sgt.hidup ceria msti hati pun senang ti.hmmmm

fatin said...

haha , ayt menusuk kalbu .

Post a Comment