RSS

...PoSe PertaMa Kat HosteL...

...WaaAAAAaaa...
...Hari pertama pose aku sambut kat ostel jek...
...tu pun sbb aku tbangun...
...alhamdulillah tbangun...
...law x kempunan jela tgk mkanan tuk sahur yg aku da beli...
...windunyer kat family...
~isk isk isk~

..law sahur kat umah ni...
...time ni la klaka tgk muke parents aku...
...n wajah2 adik2 cilik aku time kene kejot mkn sahur...
...smua muke comey2 n innocent jer...
~he he he~

...law masing2 mls nak mkn mst mak aku sound...
..."haa, ape lg, mkn la mkn"...
..."mkn ape2 yg korang rase nak mkn"...
..."kang da siang kempunan n terliur nk mkn kang"...
...winduyer nak dgr kene sound dgn suare tu...
~waa waa waa~

...bapak aku plak pesan...
..."anak2 abah da niat pose lum"...
..."law nak slamat time awal pose ni niat utk sbulan twus"...
..."pastu niat la utk hari-hari mndatang plak"...
..."camne niat pose?"...
...sahaja aku berpuasa esok hari dlm bulan ramadhan...
...wajib keatas ku, kerane Allah Ta'ala...
(correct me if im wrong)
(>_<)


p/s: aneway, semoge ramadhan kali ini lbih baek dr ramadhan2 yg sblmnye...
...Aminn... selamat berpose semua..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

...........................

SeLaMaT MeNjaLaNi IbaDaH BerPuAsA
kpd
SeMuA UmaT IsLaM Di DuNiA


(>_<)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Hari Hari Yang Mendatang...

...hari-hari yg mendatang...
...exam akan makin byk, dekat2 plak tu...
...lect brebut nak wat midterm sblum raye...
...tp ok la, student pun mmg xnak exam pas raye...
...t xdpt kumpul wet raye law time raye dating ngan buku2 je...
~Ha Ha Ha~

...hari-hari yg mendatang...
...fikiran akan jadi lbey matang...
...pengalaman mngajar erti kehidupan...
...yg didalamnye terdapat pelbagai ragam...
...liku2 kehidupan menjadikan kite smakin kuat...
...benarla kate pepatah sakit2 dulu snang2 kemudian...
~More More More~

...hari-hari yg mendatang...
...akan tibe ramadhan n syawal...
...sejak2 ni makin suke plak dgn bln syawal...
(>_<)MySpace
...tringat org yg jauh di mate tp sntiase dekat di hati...
...bile agaknye akan bertemu...
...raye nnt la kot...
...wat mase ni xsempat nak lek umah...
~Hu Hu Hu~

...hari-hari yg mendatang...
...study tinggal lg 2thn je...
...da lame upenyer usia di abiskan...
...di the GARDEN OF KNOWLEDGE N VIRTUE...
...ape tu? yg taw, taw la, yg xtaw tanye...
~He He He~

...hari-hari yg mendatang...
...pastinye ape yg terjadi ari ini akan smakin jauh meninggalkan kite...
...jgnla mudah putus ase dgn masalah n kesusahan...
...semua itu akan menjadi pengalaman yg manis jika kite taw menghargainye...
...hadapilah smue itu dgn senyuman n hati yg terbuka...
...sesungguhnya ade hikmah pd stiap yg belaku...
...cume kdg kala kite alpa...
...btape byk nikmat yg telah diberi jika dibanding dgn ujian yg menimpa...
...bersyukur la...
~Amin~MySpace

-Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum-
-Jika kaum itu sendiri tidak berusaha untuk berubah nasib mereka sendiri-
-Ingatla bahawa manusia merupakan sebaik2 kejadian-



p/s: ayat kdg2 jd emo sbb rumate aku bukak lagu cdey plak time aku write entry ni... ceh! betape environment mempengaruhi pemikiran..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

ay0o0o0o....

waaAAaaa...
sungguh lame xupdate blog...
da ilang idea nak berblogging...
bz bz n bz...
assgment, presentation, exam etc...
student life...
Ha Ha Ha...

Dear God...
Pliz let me do good when facing my obstacles...
Keep away all the bad thing...
and stay put the good thing...
Aminnn...

k la blogger tegar yg len...
kite jmp d laen ari...
ni pn mblog kat lab...
hahaha...

*adiosa laviosa*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS