RSS

ManGse KareNaH BiRokRasi MeLamPau!!

MySpaceaku tga marah ni marah!!!!!
heck betul dgn karenah birokrasi kat opis tuttt****
tgk skang sape yg tanggung susah
aku jugak..
sape nanti yg kene g sane g sini jmp sane jmp sini nak settlekan hal ni??
aku jugak..

aku jmp ko dulu ko xnak trime
ko kate tu xlengkap lg la ni xbule la
time org len jmp ko accept plak
ape kes laen org laen layanan ni??
sengal betul!!!
MySpace

kenapa korang tak standardized arahan weyyy!!!!
jgnla len org laen layanan
ni yg aku nak terajang sekor2 ni
camni la org management law xbetul!!!!
menyusahkan org laen

jgn sampai aku bakar opis tu
aku doakan ko selamat jela sape yg telah menyusahkan aku ni!!!
aku nampak muke ko sem dpn mmg aku picit2 mcm ujung karipap!!!
memang aku lenyek2 n uli2 ko mcm tepung yg bakal jadi roti GARDENIA (sempat lg promote tu)

aku marah ni sebb hal ni terjadi sbb korang yg kat opis tu melangok je keje
org dtg tanye bkn nak lyn bebaik
aku hambat dgn berus sabut adik aku basuh kasut kang baru taw!!
lenkali law da xbule deal dgn org bebaik sila jln kuar
karpet merah menanti.. adios brambuss~!
MySpace

korang2 yg kat atas tu lenkali amik pekerja yg tinggi kredibiliti n karisma cket
jgn men rembat ntah mane2 punyer org jer
aku xnafikan ade yg baek
tp time aku kene ni dgn yg xbaek punyer
mmg law ikut ati aku terbalikan semua benda kat opis tu kang
aku pisah2kan lek meja n kusi bg korang pasang lek sndiri
baru taw kesusahan yg aku kene hadapi akibat keje korang yg sengal ni!!!


p/s: confirm aku tga marah ni, jgn usik aku law xnk merase mkn golden right kick aku!!! in the future law jd lg camni ko ciap ko org opis. aku mark muke sowang2. ~~~~HAHAHAHAHAHAHAHAHA~~~~
MySpace

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 responsiveness:

camarputih said...

sabaq bro..
aku dengar ada gak geng kita yg cam ko..
sepul 'senyum' pn xleh jgk..
ko hntr xform sem lps?

ZaHiN said...

anta la wey... awal kot aku anta... aduss... susah la camni..

miss_eliana said...

Ooppss.. jgn marah2..
xbaek! bengang2 xpe.. hehe..
ni nape ni?
xdpt major ke hape ni?
cite marah yg xbpe jelas neh.. ekeke..

namaharuman said...

uik..sabo..sabo...

ZaHiN said...

miss_eliana@> ye ar, xdpt major lg, sengal betul opis tu, form da anta 2kali da, 1kali xterime, kali kedua ni form ilang plak.. senang2 dowang je ilangkan form major org, igt snang ke nak kumpul mklumat yg die nak.. demand lbey tp wat keje xbetul. panas betul!!!!



namaharuman@> da ckup sabar da ni, da dua kali kene camni, mane bule jadi law xketok xjln dowang ni.. sengal!!!

♥keen said...

org ckp mkn+tido+mrh akn mybbkan tembam!research br sy wAT..
hmm
mek eco je le..

ZaHiN said...

♥keen@> amboit3x!! ni research xsah ni.. :-P amik eko? plan gak tp ntah ler.. huhuu~~

Post a Comment