RSS

Kerana RM10...

Salam Sejahtera to all. ahaks~

arini kls cancel so aku berkesempatan nak update blog
(alasan xley blah)
~huhuhu~
ritu time sbelum g explorace yg kuar tv tu
aku n the gang g mayap jap cari supplement tuk event tu la kunonnye
cari punyer cari, benda yg nak xdpt benda yg xnak plak dpt
~Hampeh tul~

aneway, pas round2 cari benda yg kiteorg xdpt tu kiteorg go la mkn
sowang kate nak mkn kat tempt tu yg dikatekan sedap tp x igt jln
yg sowang plak lg kate jom aku tunjukkan tmpt mkn yg best
last2 dua org itu memperkatakan tntang tmpt yg same
~ape mende la mepek ni~

so kiteowg pun lepak la kat tmpt tu n make an order
wlpn 4org mkn tp gaye cam 6-8org punyer menu
~huhuhu~
nak wat camne, nak merasa mkn tmpt yg dikatekan sdap la katekan
but tmpt tu mmg nice, nak mkn local, western, eastern, U-turn semua ade
pendek kate mmg puas ah
lg plak time tu mlm, menara KLCC n KL tower terpampang dpn mate dgn disinari cahye lampu neon yg berwane-wani
~masyuk wa ckp lu~

time kiteowg tga tunggu order sampai
ade plak mamat bangla ni jual kain rentang
die g kat 1meja ke 1meja
"ni kalau die jual 1 rm10 aku angkat 1 ni"
aku btaw kat ahli2 mesyuarat tgkap yg laen yg tga tunggu order gak
~chewahh!!~

n u all nak taw something?
guts aku betul!
brade tu jual benda tu 1 rm10
pehh!! aku pun pe lg beli la 1
"da mgkin mmg rzki die kot mlm ni"
"ko da ckp cmtu zahin, ko kene la beli"

cipannye member
xpe2, aku beli, ape salahnye tlg menolong in business
t aku wat bisnes org len plak beli
~Aminn~

(>_<) haaaa... this is it the kain rentang which is selling one for RM10:
mcm2 lg design yg brade tu jual
korang nak 1? cari la sendiri yerk
~huhuhu~
member aku ciap perli lg tu
beliau kate bilik aku apsal skang cam sejuk je
(ceh! ape? sblm ni bilik aku panas ke? ahaks!)
~hahaha~



ps : kire aku untung berganda la mlm tu, dpt mkn sedap n dpt beli kain ni yg hanye RM10, baru la ade nyawe cket dlm bilik aku tu. law x kosong jela cam jiwa aku yg tga kosong ni. ahaks!


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 responsiveness:

♥keen said...

haha..
mlot lezer mmg masin!

Farihah Ahmad said...

Da benyawe la bilik tu skunk ea? (Mcm seram je ayat).. Xpe. Bagos.. Hua3..

ZaHiN said...

♥keen@> cehhh!! sape yg lezer ni! :-P



Farihah Ahmad@> haaa, taw pun, seram giler, law xcayer meh mai uthman.. ahaks!!

Post a Comment