RSS

Best... Best... Best...

MySpace
Akhirnya kini pasti settle smua urusan. huhu~
rase cam da lame plak xupdate (padahal baru 2hr=48jam)
aku pun xde idea nak update sbelum ni sbb 'uruskan' org opis setlekan problm yg dowang create
so skang aku da dpt subjek aku, aku da dpt department aku
baru terjamin sket mase dpn utk aDD subjek sem dpn smpai sem aku nak grad

semangat tuk study pulih semula
Yaho0o0o0!!
tp sem ni subjek mkin mencabar la plak
semakin byk bermain dgn number, siap kene ade kalkulator khas
da bagak mahal kot kalkulator tu (around hundred ++)
kalkulator ape pun aku xtaw, xtgk lg pun

MySpace
tp cam best je subjek2 sem ni wlpn mencabar
ni mesti kes da lame cuti
t tgk la da tgh2 n akhir2
arap2 momentum kekal camni
~HuHuHuHu~

huh! k la, i gtg
kelas da memanggil
t senang2 update lg
~Daaaa~
(>_<)
MySpace

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 responsiveness:

naDDy said...

kenapa guna 'kot' eh? lain macam je maksud dia.afif pon suka guna kot..apekah? apekah?

Afif Zainuddin said...

semangat study ke semangat DotA yg pulih kembali tuh???
hehehe~

haniey said...

semangat nak belajar membuak2 ek??
bagus la kalo camtu..
hehehe
all d best!
;)

Post a Comment