RSS

Aku Tseksa.... (T_T)

WaaAAaaaAAaa...

aku stress....

nak tgk result gak tp apsal tenet kat tmpt aku ni xkuar pop-up!!!!

kat myIIUM da kuar, kat iiu.edu.my lum lg!!!

wTh!!!

nak tgk result pun susah!!!

nak wat kg baru kat travian pun susah!!!!



p/s: aduss... mintak2 ni la kali pertame n terakhir aku post entry sengal camni... kuang3~~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 responsiveness:

miss_eliana said...

eh,kenape?

tgk jee kat my iium tu.. kt my academic..
bole je kn.. ;)

Afif Zainuddin said...

bukan ke kat UIA nnt pun camni gak ke..
susah dapat tenet..
tp, tu bilik ko jela~
ahaks!
Zahin, terus terang aku cakap..
aku xsuka dowh ko lepak main internet kat bilik aku..
hahahhaa~

naDDy said...

pegi la menumpang kasih kat pc orang jap.pastu tengok result, kopipes kat sini..untuk tuntunan ramai...hehe

ZaHiN said...

miss_eliana@> itu la yg telah ku lakukan tp time nak log in kat my academic tu xleh. kene tunggu yg official punyer..!!

afif@> aahhhh!! ape aku kesah ko suke ke x, bkn men kat tmpt ko pun.. suke ati aku la. kuang3~~ pasni aku xjejak da bilik ko men tenet!! :-P ahaks!!

naDDy@> huh! kasih xleh tumpang2, bahaye! (>_<) uish, tuntutan yg berat tuk dipenuhi tu. hahaha~

aZilsah said...

da tlmbt kot. semalam boleh. hahaha. tggu je la kul6 kang.

Farihah Ahmad said...

Kt kolej asiah ok je. lepak ar sane. ngeh3~

ZaHiN said...

Farihah Ahmad@> peh, kene g asiah ke? mampuih kene bamboo dgn pakguar.. wee~~

Post a Comment