RSS

Assignment +Examination = KePeNaTan Yang MeLamPau!!

Agak kebelakangan ini aku xsempat da nak update blog ari2 (huh! ari2 ke??) bkn pe, aku ade assignment yg baru nak siap n submit isnin, exam plak sabtunye semuanye dlm minggu yg same, assignment n final exam!! (AAAaaAAA!!) aku da jerit skuat ati da kat dlm ati ni, seb baek xkuar je, law x, runtuh la bukit anak gajah dpn bilik aku ni. huhu~

aku law tga bz dgn keje, camni la, semua berselerak, buku itu kat situ, buku ini kat sini, maklumla, org sinosaider (camne eja betul ntah aku pun kureng pasti) xkesahla, jnji aku phm ape yg aku nak sampaikan. huhu~ Chaiyok3!! struggle for exam yg just around the corner pintu bilik.
MySpace

tp xpe, bak kate org tua2 zmn dahulu kala, sakit2 dahulu, senang2 kemudian, tp law da skt lame sgt (ntah pe yg skt ntah) bile senang pun xrase pape, windu plak dgn rase skt. haha~ ape la aku merepek pg2 bute ni.

assignment utk subjek di atas la ni, Fiqh For Economist II. buku note wajib yg bwh skali tu, yg paling nipis, yg 2lg yg tebal tu buku akak libry, pinjam for two weeks, take a look only for 2days. haha~ unefficient tul. Baek bagi sape2 yg nak bace sgt, tp nak wat cane da aku dpt dulu. (>_<)

org kate otak kite ni lg hebat dr ape2 pun processor pc yg power (betul, xtipu ni) lecturer aku pun pernah bilang, law otak kamu tu kamu gunakan spenuhnye, libry yg 4tingkat tu xyah wujud da, semua ade dlm kepala kamu je. huhu~ hiperbola sungguh perbandingan yg lectrer aku wat tu. ahaks~



tp rasenye mmg betul la, otak ni mmg power law kite dpt rungkaikan rahsianye, jd mkn la otak2 byk2 pasni (law blanje aku lg baek) huhu~


p/s: doakan hamba yg da nak exam ni semoge dipermudahkan sgale urusan (>_<) wish u all the best here n hereafter.. aminn..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 responsiveness:

incik.keiroro said...

buat assignment memang penat...

lagi2 mcm keiroro...

course yg paling byk kene buat assignment jer...

tp final exam x de... ;)

ZaHiN said...

oit.. yaka cik keiroro...

course ape ek yg xde final tu? cam nak tukar yg tu jer.. hahaha~~

aZilsah said...

hye sinosaiders. (ok. tatau eja jugak)

ps: gudluck.

♥keen said...

cian awk..

soriii

ZaHiN said...

haaa.. taw pun cian...
sorii je ke? KFC xde? huhuhu~~

Post a Comment