RSS

Seronok!! Penat!!

Haaaa!! ari khamis ritu aku dgn tidak sengaje terikut member2 aku g sg sendat (cari kat google earth law xtaw katne) huhu~ aku ari khamis plak mmg xde mende nak wat, kls pn xde so tnpe pk pnjg n tnpe perancangan rapi aku follow dowang. masukkan bju suar selai dlm beg, cekau hanset aku, chow twus. (dare to die)

~keadaan cuaca yg mendung menguji tekad kiteorg nak pegi ke xpegi ni~

sblm tibe kat tmpt yg dituju, kiteowg drop by kat sopink cmplex bli mende2 yg patot then g mlantak jap sbb dr pg xmkn lg. time mkn tibe2 ujan lebat (huhh!! plan xjd la ni). kiteorg tunggu ujan rede kat tmpt mkn tu lbey kureng kul5, bygkanla kuar pas zohor, pas asar xsmpai lg tmpt yg di tuju, tu la, xplan detail. kan da wasted time. tp xpe, plan yg xdirancang ni yg slalunye jadi je. huhu~

mcm2 yg kiteorang tempuh dlm perjalanan. cm sengal! huhu~ last2 kiteorg smpai kat tmpat yg dituju time mgrib, kiteorg setting tmpt then solat. pastu bwu la kiteorg start bakar2, masak2, borak2, mkn2, minum2 pastu start da buhsan, xtaw nak watpe. but then de sowang mmber aku propose game yg baru la pd kami ni yg blum penah maen game ni "I Know Who Kill Who!!" (pandai2 aku je bg tajuk game tu) tp siyes wa ckp lu, suspen n thriller kot game ni. kiteorg plak men game tu tgh mlm di iringi muzik cengkerik n katak dan juga diterangi cahaya lampu pelita n kunang2.the rule of the game:
  1. 7-9 person around the circle (ramai sgt or sikit sgt xbest)
  2. the light will only come from the lampu pelita (to make it more serem!!)
  3. the killer must not reveal him/herself until there is only 2 persons remain (the killer n the innocent)
  4. to kill the killer have to wink at the victim w/out being discover by other person
  5. if the other suspect who is the killer, they can ask the person who die (in the game) to make sure he/her got the real killer.
  6. if it is true, then the killer lost because his/her action being discovered
  7. if it is wrong, the person who guess die!!
haha~ aku pun xtaw nak ckp pe lg, time men game ni semua org mate xleh caye (dont trust anybody in this game). aku pnah skali dpt role sbg killer, cuak beb! ati bedebar2 but then aku manage to kill everyone w/out being trace. kire mcm untraceable la. pandai gak aku mmbunuh dgn mate upenyer. huhu~

tp aku jenis yg xpandai kenyit mate, so susah giler nak kill dowang, aku kene ati2 lbey n jage taktik aku baek2. huhu~ best giler game ni. other than die uji killer instinct n sifat penakot korang yg ade tu, it train u how to think, think n think. igt maen kenyit je ke? kantoi la law camtu, xprofessional. kah3~
MySpace

abis je game kiteowg tido smpai pg then ape yg kiteorg xleh wat smalam sbb sampai kat situ mlm, kiteowg wat pg tu. ape lg mandi air terjun laaa!! huhu~ syok giler!! batri fon aku plak mati time ni, so xdpt tgkap gmb byk2 nak tunjuk kat kowang. batri fon xde, line kejap de kejap xde, snang citer terputus kejap hbungan dgn dunia luar. huhu~

MySpaceaneway, thanks to all my friend Aiman, Afif, Apiz, Amirul, Hazwan, Husna. law x aku mmg xkuar la jwbnye. duk bilik melangok dpn laptop!! haha~

p/s: tiada krew member yg cedera ketika aktiviti dijalankan. yg best skali kenekan Aiman dgn lintah time kiteowg nak balek!! hehe~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 responsiveness:

mr white.. said...

kenyitan sape pling seksi ms tu?????????
of course la hazwan.hahahaha

ZaHiN said...

hahaha... tidak diragukan lagi.. yg paling byk kali dpt role sbg killer!! heck!! huhuhu.. menusuk kalbu.. kah3! :-)

Post a Comment