RSS

Musuh Jadi Member!!

Ni mmg pengalaman yg xdpt aku lupekan, benda ni jd byk kali tp yg paling best time form 1 aku kat SMK Dato Penggawa Timur, Johor. Sekolah ni mmg femes dgn kes gado n samseng (sape2 yg duk kwsn tu taw la skola ni). oleh sebb itu dgn aku aku skali terjebak dlm benda alah ni. time tu xsilap aku time assembly kat padang sekolah, time tu form1 sesi ptg, bru 1st week skola start. Time assembly tu buku aku jatuh kat longkang!! (cipan btul, seb bek longkang kecik) yg bestnye ade sowang gurl ni dgn slumber tlg amik kan buku aku tu.

"law xsilap ni buku awk kan?"
"err.. a'ah, time ksh er (>_<)"

then msing2 twus belah g haluan masing2, time tu bagak kecoh giler, pengganas(pengawas) yg patot jage pun xde, pe lg, budak2 ikut kpale sndiri la kan, then aku rase bahu aku kene langgar (ke aku yg langgar? ntah ler).

"woii!! pehal ko langgar aku?" (buleh tahan dak ni punyer gangster!)
"ko pehal plak, jln xtgk dpn pe?"(balas jgn xbalas)
"sape yg xtgk depan weh? aku ke ko?!" (da start genggam kolar baju)
"ko la!!" (da ciap penumbuk da ni masing2)

zrapp!! member bdk poyo ni tarik tgn die dr kolar aku, member aku tarik tgn aku dr kolar die, seb bek, law x td jd show la kat tgh2 kesesakan manusia yg nak p kelas. mmber die tarik die, mmber aku tarik aku, relax, chill, g klas dulu, pasni cari balek! haha~ part ni yg xbest ni, aku cari la kelas 1ape ntah mase tu name kelas aku, lupe, da 7thn tinggalkn form1 kot. haha~ cari punyer cari, aku masuk la kelas aku, duk dgn member aku, sambil tunggu2 dak laen, usha2 cket mane la taw nampak lek bdk poyo td. saat yg d tunggu telah tibe, aku nmpak dak td (ade chance ni!) haha~ tp tup2 die same kelas dgn aku (what the heck!!) classmate kot, nak pukul xsdap plak. then ditakdirkan time tu kiteorang kene g mane ntah (amik buku teks untuk smue bdk kelas kot) ckg leh pilih aku, bdk ni, n mmber aku sowang lg. on the way jln, kiteorg mule2 snyap je, aku igt die da lupekan, so fine aku wat saje je, da amik ape yg kiteowg patot amik tu kiteorg lepak jap kat tangge sbelum masuk kls (pnat kot) then die mintak air aku sbb air aku xabis lg, then kiteorg borak la pasal gado2 td, upenye die ingt lg, igt nak debik lek tp da sbb jd classmate n kene wat keje same2 aku dgn die jd member pastu. name dak ni law xsilap aku AZFAR HAZIQ. muke mmg gnz cm gangster tp ok upenyer bile jd member, pastu mmg kiteowng geng ar. Tapi aku duk kat sekolah tu xlame, dlm 3-4bln je (jgn tanye kenape) haha~ aku pindah sekolah laen. Good Bye SMK Dato Penggawa Timur, Welcome SMK Sri Kota Putri (>_<)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment