RSS

arghh!!!

~begini la keadaan ketika menantikan connection internet yg xpasti akn connected~


Arghh!!! tension giler. internet kat campus da susah nak dpt. berpeluh tunggu. huhu~ law nak di ikutkan ley abis 2 chapter law bace buku (T_T) hampeh tu service mu kali ni wahai wifi ku. ahaks~ da aku xdpt posting pape semalam. Nak kate student ramai, come onla, shotsem kot, sape je yg amik (dak2 yg xmoh cuti lame je) huhu~

nak kate menara kawalan roboh, aku tgk berdiri gagah sampai ade yg ditumbuhi flora, da nampak mcm pokok kayu jati. confirm la bule trik lg byk gelombang (ye la kot). aneway, stelah diperhati n d kaji upenyer line tenet ni pun ade mase die meragam ade mase die wat baek. ahaks~

time2 camni la teringat nak rembat celcom broadband sbijik, tp de mmber btaw coverage die kat area cini pun xbrape bgus gak, tgk tmpt. alahai, ape ni, siape yg kate liputan mereka terluas kat tv ari2 ni? ni jd camni pecite. camne nak build strong relationship with the customer. (>_<)
then bile pk2 balek, biar jela, gune jela ape yg u ni da provide, kang die provide yg kene byr baru pdn muke, da dpt yg free ni bersyukur jela. aminn~

p/s: kpd celcom, jagela customer anda walau di mana jua mereka berada xkire berapa dlm di bwh laut, xkire betape ceruk utan mereka tinggal n xkire btape tinggi di atas langit (ade ke customer?) huhu~ itu yg kite xtaw. salammm..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment