RSS

Aku Kemalasan

aku xtaw la nak watpe ari ni, xproduktif langsung. Abis je kelas plan nak g libry cari buku kunon, last2 balek bilik, bukak buku sambil dgr lagu kat laptop, tup3 tido. sampai kul5. Giler ah!! keje aku tido je ari ni. kui3~ MySpace

tp xdela tido je kot. ptg tu aku men futsal, so ade la gak kuar peluh dari xwat pape, dr aku bazirkan tnage dgn xwat pape. da abis maen bola, aku cube study tp xleh gak, sengal!! ape yg mrasuk diri ini. huhu~ aku tga giler bace CAPTAIN TSUBASA (komik fav aku time kecik2 dulu). MySpace

aku xkire, mlm ni kene study gak, da la pg td lect aku suh cari 1hadith ni pastu hafalkan, mampuih aku law die tanye esok, sgan la law xdpt jwb. taw bapak aku ni, mmg kene la aku. blaja maen2 nak p LSE kunon!! ceh!! MySpace

"Ya Allah, ilangkan la sifat malas dlm diri aku ni" aminnn...MySpace

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 responsiveness:

Post a Comment